صفحه اصلي
درباره ما
محصولات
مطالب و مقالات
تحقیق و توسعه
تماس با ما
اخذ نمایندگی
irex2world
فارسی
English
русский
عربي
مطالب
کاربرد و خواص عصاره مالت جو
پودر عصاره مالت یکی از مشتقات جو است که از پودر کردن عصاره مالت تهیه شده و از مالت (جو جوانه زده و برشته شده) به روش افشان بدست می آید.
اهمیت شیر خشک در صنعت مواد غذایی
شیر خشک حاصل تبخیر آب شیر و تبدیل شدن شیر به پودر است. تبخیر آب شیر باعث افزایش ماندگاری آن و ایجاد محصولی مناسب جهت استفاده در صنایع غذایی و نوشیدنی میشود.
پودر آب پنیر چیست و چه کاربردی دارد؟
هنگام تولید ماست و پنیر، مایع زرد رنگی از لخته شیر تولید میشود که پودر آب پنیر حاصل خشک شدن آن است.